SCHOUDERNETWERK ZUIDWESTHOEK

Fysio Centrum Steenbergen maakt onderdeel uit van het 'Schoudernetwerk ZuidWestHoek'. Zowel Ard Poot, Roald Wilbrink en Annika Spronk zijn aangesloten bij het netwerk en Ard Poot is actief als bestuurslid. Hij heeft samen met een aantal collega praktijken het netwerk ontwikkeld.

Wat houdt het netwerk precies in? Schoudernetwerk ZuidWestHoek is een samenwerkingsverband tussen orthopedisch chirurgen van het Bravis Ziekenhuis en gespecialiseerde fysiotherapeuten in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal. Dit schoudernetwerk is opgezet om de kwaliteit van de diagnostiek en behandeling van schouderklachten te verbeteren. De aangesloten fysiotherapeuten leveren betere zorg door het delen van onze specialistische kennis, duidelijke afspraken en heldere afstemming tussen orthopeden en fysiotherapeuten.

De fysiotherapeuten bij het schoudernetwerk hebben zich gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten en het begeleiden van de revalidatie na een schouderoperatie.

Voor de beste zorg op het gebied van behandeling en revalidatie van schouderklachten kunt U dus terecht bij Fysio Centrum Steenbergen!!!